vineri, 16 decembrie 2011

Tu ce faci de Craciun?


Mai e putin si Craciunul e in prag. Ador aceasta sarbatoare. Este o sarbatoare magica...Este o sarbatoare care-ti toarna fericire cu galeata in inima. 
Colinzi, mese pline, cadouri, misrosul proaspat de brad, decoratiuni... Daor ca in ultimul deceniu singurul care lipseste de Craciun e Cel sarbatorit. Societatea secolului 21 transforma acest eveniment in ceva comercial.
Din an in an mesele sunt pline, dar sunt pline pentru ca oamenii au motiv sa sarbatoreasca, desi nici macar nu stiu ce sarbatoresc. Se aud colinzi, dar doar de dragul unor traditii. Desi in ultimul timp se aud tot mai rar.
Singurul lucru care an de an este neschimbat este cadoul pe care Hristos ni-l da indiferent daca il sarbatorim pe El sau doar ziua care poarta numele de Craciun.
Stiu, cititorule, s-ar parea ca dramatizez totul. Dar oare nu-i adevarat?
Eu vreau sa schimb ceva anul acesta. Vreau sa-L sarbatoresc pe Hristos care a venit pe lume in acea noapte!
Alatura-te si tu mie si hai sa sa gasim adevaratul sens al Craciunului, adevaratul spirit al Craciunului!
Eu am sa ma inchin Lui. Tu ce faci, fiica de Rege?

9 comentarii:

Denisa spunea...

Ce fac eu?Nu pot sti ce imi rezerva ziua de maine :d

Anonim spunea...

Ce fac? Incerc sa ii inteleg pe cei din jurul meu, sa ma pun in locul lor, sa am mai multa rabdare si sa dau inainte sa cer...si chiar ma simt fericita:)

£avi H. spunea...

este adevarat tot mai mult ne indepartam de adevarata semnficatie a aceasti sarbatori, nici macar nu stiu de ce se numeste Craciun sincer...

Tania. spunea...

Ma bucur ca unii chiar fac ceva frumos de Craciun.
Nici eu nu stiu de ce se numeste Craciun, dar cel putin stiu ca macar o mana de oameni sarbatoresc Craciunul cu adevarat!

Anonim spunea...

perfect. in sfarsit cineva care nu vorbeste doar de cadouri si se gandeste si la esenta acestei sarbatori. nu dramatizezi deloc. ba chiar ai dreptate! eu ma alatur ideii tale de a gasii adevaratul sens al Craciunului.

£avi H. spunea...

Fie ca magia acestei sarbatori, a nasterii Mantuitorului sa va aduca multa pace, caldura sufleteasca si bucurie. Hristos s-a nascut! Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

Denisa spunea...

Sarbatori fericite :X

Tania. spunea...

Fetelor, ma bucur ca sunteti alaturi de mine! Multumesc pentru urari!
Sarbatori fericite si voua!!! Cele mai fericite!

Goda spunea...

Interesanta postare. Sper sa avem cu totii cu Craciun fericit :)

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0