duminică, 3 noiembrie 2013

Pasi pe nisip



Sunt momente in viata cand iti dai seama de adevaruri esentiale, cu toate ca inainte ai trecut pe langa ele, Poate ca le-ai citit sau auzit de milioane de ori, dar numai in momente speciale iti dai seama de greutatea acelor adevaruri. Un adevar care mi-a cazut creu pe suflet este ca toti, fiecare suflet pe aceasta planeta, indiferent daca realizeaza sau nu lasa o urma in sufletele celor care il inconjoara. Indiferent daca este un simplu trecator pe strada sau face parte din familia ta, el va ramanea marcat de viata ta, fie ca vrei sau nu vrei aceasta.
Nu mi-am imaginat niciodata ca pana si cele mai nesemnificative lucruri pot lasa o urma in sufletele celor pe care ii stiu. Poate ca felul meu de a ma imbraca sau comunica cu altii nu a reprezentat pentru mine ceva ce credeam ca poate lasa o urma, insa toate acestea vorbea tare si raspicat despre caracterul meu. 
Acum nu demult vorbeam cu o prietena cu care nu ma vazusem demult si ma bucurasem sa aflu ca ea L-a primit pe Cristos in aceeasi zi ca si mine. Insa marturisirea ei de mai apoi m-a facut sa cad pe canduri. Mi-a marturisait ca a crezut ca intotdeauna am fost crestina si ca a vazut in comportamentul meu, felul meu de a fi un model. fara sa-mi dau seama eu am lasat urme in sufletul acestei tinere minunate. M-am gandit apoi la zecile, poate sutele de oameni pe care-i cunosc. Cu toate ca nu ma gandisem pana atunic ce mare importanta au actiunile mele, acum astateam si ma gandeam daca am lasat mereu o urma buna. Cu siguranta au fost urme frumoaase cum este cazul acestei tinere, dar atatea esecuri m-au facut sa iau o hotarare. Si anume aceea de a veghea asupra comportamentului meu, pentru ca aceasta ineitabil lasa o urma, insa aceasta urma poate duce in rai sau iad. 
Ca sa faci lucruri mari nu este nevoie sa faci cine stie ce descoperiri, nu este necesar numele tau sa fie gravat pe zeci de file in manualele de istorie. Trebuie doar sa cauti neprihanirea si vei ramane pe veci in sufletele celor ce te inconjoara.
Te incurajez si pe tine drag cititor sa-ti faci o analiza si daca crezi de cuviinta sa iei anumite hotarari. Cauta in toate sa-L proslavesti pe Creatorul si fa ca viata ta sa fie o chemare spre neprihanire.

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0