marți, 27 august 2013

Scrisoare de dragoste.


Am auzit de frumusetea Ta si am vrut s-o vad. Am auzit despre parfumul Tau si am vrut sa-l simt. Am auzit despre dragostea Ta ce daruieste fericire si mi-am dorit din toata inima aceasta fericire. Stiam ca esti un Dumnezeu perfect si ca ma asteptai, dar privind la ranile mele si la zdrentele cu care eram imbracata mi-am zis ca nu voi putea sa ma apropii de Tine...pana la urma Tu esti Printul, iar eu doar un suflet mort, flamand de viata. Mi-am zis ca doar sa Te vad va fi deajuns pentru mine, doar sa Te vad.
Dar nu a fost deajuns. Caci pentru nimeni nu a fost vreodata deajuns numai sa Te vada. Cand Ti-am vazut frumusetea am cazut in genunchi. Iubirea din ochii Tai mi-a umplut inima si un dor de Tine a pus stapanire pe mine. Nu am putut sta departe de Tine, sufletul meu tanjea sa se atinga de Tine. Nu mi-a mai pasat ca eram murdara sau imbracata in zdrente, vroiam sa fiu mai aproape de Tine.
M-am apropiat cu sfiala, dar Tu mi-ai spus sa indraznesc. Toata fiinta mea dorea sa Te imbratiseze, sa imbratiseze Printul perfect, singurul care m-a mangaiat, m-a vindecat, mi-a schimbat vesmintele, mi-a iertat faradelegile si singurul care mi-a demonstrat ca ma iubeste. Tu, Doamne, esti singurul pe care il iubeste inima mea!
Tu mi-ai promis ca vei fi cu mine in orice zi, si ce poate fi mai frumos pentru un suflet de copila decat sa stie ca preaiubitul inimii ei este cu ea in fiecare clipa a vietii ei?
Chiar daca am avut esecuri, chiar daca eram framantata de indoieli, chiar daca greutatile navaleau parca toate odata...si chiar daca stiu ca de acum inainte va fi greu, poate si mai greu, chiar daca trupul imi este pustiit de furtuni, am sa raman langa Tine, deoarece mai mare decat credinta si speranta este dragostea! Ea ma poarta spre Tine pe aripi de vazduh si tot ea ma face sa insetez dupa Tine. Caut fata Ta si ravnesc prezenta Ta, pentru ca Te iubesc!
Dumnezeul meu, Mantuitorul meu, cat de minunat esti Tu si cat de frumos esti!
In fiecare secunda sunt recunoscatoare ca m-ai ales! Nu-mi pot imagina viata fara de Tine!
Isuse, cat de mult as fi pierdut daca nu Te-as fi iubit pe Tine!

2 comentarii:

Adina Ioniță spunea...

Esti un veritabil Prometeu al cuvantului, un adevarat inginer al sufletului !

Tania-Sofia. spunea...

Multumesc mult pentru cuvintele frumoase, Cu toate ca nu merit astfel de laude :)

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0