marți, 27 noiembrie 2012

Fiica a mangaierii.


Cat este de important sa fii incurajat. Incurajarea intotdeauna a avut efect de super-leac, ceva care te stimuleaza si iti da puteri. M-am gandit adesea: daca cei incurajati se simt mai bine, oare care este satisfactia celor care incurajeaza? 
Cred ca este foarte important ca oamenii lui Dumnezeu sa incurajeze, fiidca datorita unor astfel de oamenii lucrarea Lui Dumnezeu nu ramane in loc. Mi-ar placea sa pot sa fiu ca si Barnaba din Faptele apostolilor, o fiica a mangaierii. Datorita incurajarii lui Dumnezeu a ridicat un mare apostol, pe Pavel. Si sufletul meu arde de dorinta de a face cat mai multe pentru Imparatia lui Dumnzeu!
Daca si sufletul tau are acelasi dor, sa alegem astazi impreuna sa fim fiice si fii ai mangaierii!

Iata ceva care m-a incurajat foarte mult si as dori sa impartasesc cu voi. Filmuletul este in engleza, nu am gasit in romana.


2 comentarii:

Lavinia Dance spunea...

e frumos sa incurajezi, si te simti bine dupa ce ajuti pe cineva, dar e pacat ca atunci cand ai nevoie de incurajare nu prea se gasesc oameni care sa o faca.

Tania-Sofia. spunea...

Da este adevarat ca sunt putine persoane gata sa te incurajeze, insa Dumnzeu va sti mereu pe cine sa trimita ca sa ne incurajeze :)
O zi binecuvantata sa ai :)

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0