marți, 27 noiembrie 2012

Fiica a mangaierii.


Cat este de important sa fii incurajat. Incurajarea intotdeauna a avut efect de super-leac, ceva care te stimuleaza si iti da puteri. M-am gandit adesea: daca cei incurajati se simt mai bine, oare care este satisfactia celor care incurajeaza? 
Cred ca este foarte important ca oamenii lui Dumnezeu sa incurajeze, fiidca datorita unor astfel de oamenii lucrarea Lui Dumnezeu nu ramane in loc. Mi-ar placea sa pot sa fiu ca si Barnaba din Faptele apostolilor, o fiica a mangaierii. Datorita incurajarii lui Dumnezeu a ridicat un mare apostol, pe Pavel. Si sufletul meu arde de dorinta de a face cat mai multe pentru Imparatia lui Dumnzeu!
Daca si sufletul tau are acelasi dor, sa alegem astazi impreuna sa fim fiice si fii ai mangaierii!

Iata ceva care m-a incurajat foarte mult si as dori sa impartasesc cu voi. Filmuletul este in engleza, nu am gasit in romana.


sâmbătă, 10 noiembrie 2012

Special.



Astazi este o data speciala si m-am gandit cu aceasta ocazie sa fac ceva special. Am pregatit un micut premiu pentru cei care-mi sunt dragi si pe care ii urmaresc cu mare placere.
Deci acest micut premiu merge la:

http://lavii-osperanta.blogspot.com/
http://inimadeprintesa.blogspot.com/
http://sclipiridecer.blogspot.com/
http://su-nina.blogspot.com/
http://parasitadarnusiuitata.blogspot.com/
http://parfum-de-cer.blogspot.com/
http://anastasiavolimbovschi.wordpress.com/
http://firimiturideganduri.blogspot.com/
http://transparentdiferit.blogspot.com/

Sper ca nu am omis pe nimeni. Este primul premiu pe care il ofer si sper sa placa!

duminică, 4 noiembrie 2012

About me.

Am vazut pe multe bloguri asa ceva si m-am hotarat sa scriu si eu un post in care sa ma prezint.
Ma numesc Tania-Sofia. Sunt din Chisinau, Republica Moldova si am 16 ani si sunt eleva in clasa a 10-a, profil umanist. Merg la biserica Isus Salvatorul din orasul meu. L-am primit pe Isus in viata mea pe 13 mai si cu ajutorul Domnului urmeaza sa primesc botezul.
Imi place mult sa citesc ( si poate cu alte ocazii voi face scurte prezentari de carte). Ador ciocolata si sunt o visatoare incurabila, si imi doresc sa devin jurnalista.
Oamenii care ma cunosc ma caracterizeaza ca fiind delicata si nu vreau sa-i contrazic.
Imi imaginam ca voi putea spune atatea si ateatea dar in final nu pot spune decat la general.
Dar dincolo de toate aceste amanunte mai mult sau mai putin nefolositoare eu vreau sa-l urmez pe Dumnezeu tot resul vietii mele. Pentru El traiesc si Lui ii datorez ceea ce sunt.

joi, 1 noiembrie 2012

La mulți anișori!



Astăzi blogul meu împlinește un anișor! Îmi amintesc cum am început acest blog cu speranțe ceva mai maricele decât mine și cum treptat am crescut și eu, și această lucrare. Sunt fericită!
Îmi doresc să merg mai departe, să creștem împreuna mai departe. Și bineînțeles îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că a fost alături de mine și atunci când nu știam ce să scriu, și atunci când El îmi dădea inspirație.

Din El, prin El şi pentru El sunt toate lucrurile. A Lui să fie slava în veci! Amin.- Romani 11: 36

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0