vineri, 30 decembrie 2011

Un alt inceput...Un alt motiv de bucurie!


Si parca inca nu demult intalneam 2011...
Si astazi sunt nevoita sa-i spun "la revedere". 
Socot si sunt multumita de acest an. Am multe lucruri care m-au facut fericita in acest an. De fapt anul acesta am fost mai fericita ca in oricare alt an. Anul acesta a fost deosebit, si parca as vrea sa mai am zile in acest an, parca nu vreau sa ma despart de amintirile pe care probabil in 2012 nu le voi mai avea. Dar fiecare zi, este ceva nou, si vreau sa-i multumesc lui Dumnezeu pentru ca m-a ajutat sa ajung pana aici, ca mi-a dat zile...si mi le-a dat fericite! Vreau sa multumesc pentru ca am aceasta ocazie de a intalni un alt an...si Vreau sa multumesc tuturor care mi-au facut anul frumos! 
Multumesc!
La multi ani!!! Un An Nou fericit!!!


sâmbătă, 24 decembrie 2011

Sarbatori fericite!

Cu aproximativ 2000 de ani in urma, intr-un staul s-a intrupat Mantuitorul ca noi sa avem salvare! Nasterea lui Isus Hristos este un fel de dovada, un act prin care Dumnezeu isi demonstreaza dragostea fata de noi. Si astazi, cand din pacate cerul nu cerne argint noi suntem umpluti de fericire inexplicabila. M-am oprit o clipa sa privesc acea atmosfera de Craciun si am observat ca dincolo de dureri de cap, inaduseala, oboseala este acea fericire care vine pentru ca s-a nascut un Prunc deosebit.
(Uneori privind la acel pasaj din Biblie in care ingerii canta ca tot pamantul va fi umplut cu fericire, mi se pare ca ei exagereaza, pentru ca nu-i acea fericire din exces, totusi noi ne putem bucura, nu la fel ca ingerii, ci in felulnostru, uman)...
Dar mi-am facut cateva clipe libere in agenda mea prafuita ca sa va felicit cu ocazia sarbatorilor de iarna! Vreau sa va urez sanatate, fericire si multe clipe de biruinta in Hristos! Dumnezeu sa va binecuvinteze si fiti FERICITI!!! :)


Si cadoul meu pentru voi...


*



vineri, 16 decembrie 2011

Tu ce faci de Craciun?


Mai e putin si Craciunul e in prag. Ador aceasta sarbatoare. Este o sarbatoare magica...Este o sarbatoare care-ti toarna fericire cu galeata in inima. 
Colinzi, mese pline, cadouri, misrosul proaspat de brad, decoratiuni... Daor ca in ultimul deceniu singurul care lipseste de Craciun e Cel sarbatorit. Societatea secolului 21 transforma acest eveniment in ceva comercial.
Din an in an mesele sunt pline, dar sunt pline pentru ca oamenii au motiv sa sarbatoreasca, desi nici macar nu stiu ce sarbatoresc. Se aud colinzi, dar doar de dragul unor traditii. Desi in ultimul timp se aud tot mai rar.
Singurul lucru care an de an este neschimbat este cadoul pe care Hristos ni-l da indiferent daca il sarbatorim pe El sau doar ziua care poarta numele de Craciun.
Stiu, cititorule, s-ar parea ca dramatizez totul. Dar oare nu-i adevarat?
Eu vreau sa schimb ceva anul acesta. Vreau sa-L sarbatoresc pe Hristos care a venit pe lume in acea noapte!
Alatura-te si tu mie si hai sa sa gasim adevaratul sens al Craciunului, adevaratul spirit al Craciunului!
Eu am sa ma inchin Lui. Tu ce faci, fiica de Rege?

miercuri, 14 decembrie 2011

Verset cu parfum de cer.


Fugi de poftele tineretii,si urmareste neprihanirea,credinta,dragostea,pacea,impreuna cu cei ce chiama pe Domnul dintr-o inima curata.(2 Timotei 2:22)

marți, 13 decembrie 2011

Iarta.


Stau o clipa... Zambesc, apoi ma ridic si-mi sterg lacrimile...
Ma plans jelindu-ma pana am uitat de Dumnezeu. Am pierdut undeva printre lacrimi fericirea. Mi se parea ca eu sunt importanta in acel moment si nimic altceva. Dar vai, cat m-am inselat...
Am ridicat capul sperand ca Dumnezeu imi va spune ca am dreptate. Insa El, rabdator mi-a intins mana Sa.
"Dar este nedrept!" protesta firea-mi care s-a bosumflat ca un copil mic.
Mantuitorul privea mai departe cu mana intinsa asteptand sa accept ajutorul. El avea incredere in mine.
"Copila mea, spuse El bland, iarta." Acel "iarta"rasuna atat de clar in mintea mea, incat nu am avut dubii in privinta raspunsului. El nu mi-a spus sa rezist ispitei, sau sa fiu puternica si sa hotarasc din mii de idei pe care s-o aleg. El mi-a dat un sfat pe care nu puteam sa nu-l ascult. "iarta, caci si tie ti s-a iertat".
Am lasat mandria sa moara acolo si am mers cu Tatal mai departe catre culmile stralucirii, acum stiind ca "pot totul in Hristos care ma intareste"! (Filipeni 4: 13)

Tania.

luni, 12 decembrie 2011

Happiness.


Sunt fericita! Si fericirea mea izvoraste dintr-o incredere neclintita in faptul ca sunt in mana Domnului si nimeni si  nimic pelume nu ma va putea rupe, smulge, trage (sau orice este sinonim cu aceste cuvinte) din mana Lui.

Lasa-te si tu purtat de El cu incredere si El te va duce la fericirea eterna!

Supunere.


In viata nu se rezuma totul la ce vrei tu si la ce nu vreai tu.
Uneori este nevoie sa apleci capul cu supunere. Stiu ca doare, dar va trece.
Iar pana trece, lasa-L pe Dumnezeu sa te mangaie. : )

Scrisori prafuite.


Draga Doamne,
Nu am crezut niciodata ca voi ajunge sa-Ti cer sa ma ajuti sa-mi iubesc propriul tata. Nu stiu cum de-am ajuns in aceasta stare..Imi tot amintesc pasaje din Scripturi si-mi spun ca trebuie sa-l cinstesc, dar cum  daca nu pot macat sa-l iubesc.
O, Tata, cat am obosit de atat falsitate. Am obosit de pamantul acesta pe care sunt strain si calator; am obosit de lumea care ma inconjoara; am obosit de trupul mistiut de ispita..
Am obosit sa citesc ce-am facut ieri si sa regret atatea clipe...
Cu fiecare secunda dorul meu este mai arzator.
Tata, da-mi putere sa rezisc cate sunt si vina mai degraba!

Cu sunceritate,
Eu.

duminică, 11 decembrie 2011

Dincolo de cuvinte.


Acolo unde cuvintele inunda filele imaculate, se ascunde un suflet . :)

Tania.

Crestinii comozi.


De cate ori ne-am oprit din toata alergatura aceasta in care incercam sa prindem timpul de coada? Cand ultima data ne-am analizat atitudinea? Cand a fost ultuma oara cand am stat cu adevarat cu Dumnezeu, fara masti- pentru ca tunci cand stai cu Dumnezeu fata in fata mastile cad, ele nu-si mai au rostul...
O, sumpul meu prieten, ajungem intr-o stare deplorabile fara sa observam.
De ce?, vei spune, eu am mers la biserica, ma rugam si faceam fapte bune, si... Si interminabile si-uri in care cu siguranta cel mai important lucru din toata lista aceea esti tu, egoul tau. Nu-i adevarat, vei spune?
Dar cand te-ai oprit tu sa plangi langa o vaduva, cand ai intins o mana unui betiv, cand ai vorbit cu o prostituata sau pur si simplu cand te-ai rugat pentru un vecin?
Oamenii acestia sunt prea pacatosi sau nenorociti pentru tine?
Atunci nu esti decat un crestin comod.
Crestinii comozi isi pun coronita stralucitoare si aripioarele de inger, apoi isi iau pietrele in maini si sunt gata sa le arunce in oricine li se pare prea pacatosi pentru compania lor "sfanta".
Dar oare asta vrea Dumnezeu? Iti spun eu !
Daca Insusi Isus, Dumnezeul intrupat a fost prietenul tuturor vamesilor si pacatosilor, ti de ce ti-e rusine?
Sau ai uitat ca pana nu demult erai exact ca ei si tanjeai si tu dupa eliberare. Daca tu ai avut nevoie de ajutor, ei nu-l merita cu nimic mai putin decat tine.
 Lui Isus nu i-a fost rusine de tine, dar tu?
Fa astazi ceva pentru El,; Fii ca El! La aceasta suntem chemati: sa fim pescari de oameni.
Dar cum sa fim pescari daca ne e frica sa ne apropiem macar de mare?!
Lucreaza pentru El daca astepti rasplata acasa in vesnicie!

Tania.

vineri, 9 decembrie 2011

Noi inceputuri pe aceeasi cale.

 A stat privind ingrozita la tot ce se intampla in juru-i. Isi amintea cum mergea dupa Invatatorul sau, apoi inchise ochii , si cand i-a deschis El nu mai era. A privit in jur din nou, dra sentimentul iremediabilului o cuprinse strans.
A inceput sa planga, sa planga in sufletul sau cu lacrimi de sange. Cu fiecare strop agonia rusii ranea tot mai mult bietul suflet zdribit de patimi.
Ii era dor de El. Dorea sa traiasca viata de dinainte, viata cu Invatatorul. Dorea ca sufletul sa-i zboare la Tatal, la pieptul caruia sa-si recapete fericirea. Dorea sa mai simta macar o data sarutarea Lui luminoasa care-i dadea putere si speranta. Dorea ca fiecare pas pe care ilva face sa fie din nou la fel de sigur caci este ocrotita de Insusi Dumnezeu. Dorea ca fiecare gand pe care-l contureaza sa-I aduca slava Lui si fericirea ei. Dorea sa-I intalneasaca din nou zambetul divin, aprobarea, consolarea...
Dorea din nou ca fiecare zi sa fie un motiv de multumire Lui si o noua incercare de a trai curat. Si cel mai important: Dorea sa-L simta alaturi. Dorea, ravnea prezenta Lui. Plangea dupa dependenta de El.
A ingenunchiat neincrezatoare, dar cu speranta:
- Oh, Tata...la fel ca fiul risipitor nu sunt vrednica sa vin inainttea Ta, dar...Iarta-ma. Vreau sa fiu salvata!
Mantuitorul o ridica bland, rabdator si-n ochii Lui tristi pana atunci rasari fericirea care-i umplu fiinta celei ce ratacea.


Exista speranta! Exista salvare! Trabuie doar sa vii la El si el nu te va alunga, caci El este singura Cale, sungurul Adevar si singura Viata, care este vesnica!


Tania.

Marturii.



Bine ai venit! :)

joi, 3 noiembrie 2011

Promisiune.


Mi-ai aratat ca iti pasa...
Tu mi-ai promis ca imi vei lua ingrijorarile asupra Ta si ma vei face fericita, pentru ca iti pasa.
Si astazi Te cred.


1 Petru 5:7.

Fara Tine.



1. Fără tine…. sunt un abur
Fără tine…sunt nimic
Fără tine sunt ca valul
Ce lovește în granit.
2. Fără tine…sunt un scîncet,
Ce se-aude –n infinit.
Fără tine … sunt în chinuri,
Ce nu au nici un sfîrșit….
3. Fără tine…sunt un murmur,
Care trece trist pe drum
Fără tine ….sunt o floare
Fără viață și parfum.
4. Fără tine…sunt ca marea
Doar în zbucium și furtună!
Fără tine …..sunt ca vîntul
Ce doar frunzele adună.
5. Fără tine…sunt ca focul
Ce nu face decît fum,
Și cînd vreau să caut pacea,
viața mea devine scrum.
6. Fără tine….sunt un cîntec
Ce exprima doar durere.
Fără tine….scump Isuse
Viața mea cu totul piere!


marți, 1 noiembrie 2011

Quote.


Si cu asta, cred ca am spus tot.

Cu El pe cale...


...Zambesc multumita. Am gasit Dragostea pe care am cautat-o de atata timp.
Imi ridic ochii spre Acasa ca sa citesc blandetea in ochii Stapanului meu. Pasesc usor pe drumul prafuit pe care cineva presara bolovani; ei trebuie sa ma opreasca. dar voi trece peste orice de dragul Lui. Pentru ca de dragul Lui se merita orice...Oricand.
Cu fiecare pas simt cum intreaga mea fiinta se desprinde de tot ce e lumesc pentru a imbratisa Divinul.
Soarele isi trece degetele prin parul meu si ma umple cu prezenta Sa. De acum inainte nu voi fi niciodata singura, de acum inainte traiesc pentru El, pentru ca m-a castigat cu pret de Jertfa. 

*

Furtunile mi-au pusteit trupul, dar nu-mi pasa. De acum inainte merg spre Acasa, Cu El spre Acasa!

Tania.

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0