sâmbătă, 24 decembrie 2011

Sarbatori fericite!

Cu aproximativ 2000 de ani in urma, intr-un staul s-a intrupat Mantuitorul ca noi sa avem salvare! Nasterea lui Isus Hristos este un fel de dovada, un act prin care Dumnezeu isi demonstreaza dragostea fata de noi. Si astazi, cand din pacate cerul nu cerne argint noi suntem umpluti de fericire inexplicabila. M-am oprit o clipa sa privesc acea atmosfera de Craciun si am observat ca dincolo de dureri de cap, inaduseala, oboseala este acea fericire care vine pentru ca s-a nascut un Prunc deosebit.
(Uneori privind la acel pasaj din Biblie in care ingerii canta ca tot pamantul va fi umplut cu fericire, mi se pare ca ei exagereaza, pentru ca nu-i acea fericire din exces, totusi noi ne putem bucura, nu la fel ca ingerii, ci in felulnostru, uman)...
Dar mi-am facut cateva clipe libere in agenda mea prafuita ca sa va felicit cu ocazia sarbatorilor de iarna! Vreau sa va urez sanatate, fericire si multe clipe de biruinta in Hristos! Dumnezeu sa va binecuvinteze si fiti FERICITI!!! :)


Si cadoul meu pentru voi...


*



4 comentarii:

Adelina spunea...

Lumina dumnezeiasca sa iti innobileze si tie sufletul, Sophie >:D<
Craciun fericit!

Tania-Sofia. spunea...

Craciun fericit si tie scumpa mea Adelina!!! :* :* :*

Lavinia Dance spunea...

deja a trecut:D
repede nu?:)

Tania-Sofia. spunea...

Intr-adevar...repede a trecut! Dar ma simt inca in atmosfera aceea de Craciun si parca sunt inca in asteptarea unui miracol :)

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0